INGEN VARER OVER 499,- ★

Vores første post! Vidste du at Miss Rathje

Længe har vi tænkt at lave blog opslag her på siden, til de interesserede!
Det bliver derfor sat i værk via dette post, den første af slagsen.
Måske det var på tide at i får lov at lære os lidt bedre at kende, os som faktisk står bag webshoppen.
Mit navn er Linda og jeg er lige om lidt 25 år, jeg er født og opvokset i sønderjylland, Nærmere betegnet Als. Idag er jeg dog bosat længere oppe i landet (Haderslev).
I mine år forinden fra 16-20år fik jeg uddannet mig til Tjener, hvor jeg den dag idag stadig beskræftiger mig med faget men nu som en kombi af Tjener og Receptionist.
I et lille hus på landet bor jeg nu på omkring 5 år sammen med min kæreste Kim på 30 år nu også far til vores lille datter Freja på næsten 7 måneder her i (August2019) og vores lille hund. 
Sammen med (far Kim) ejer jeg firmaet Miss Rathje.dk
Jeg står nok for 90% af virksomheden hvor K er økonomimanden som ordner den afdeling.
Hvad var mon så grunden til at vi startede dette onlinewebsted?
Tjo, ser i jeg har altid drømt om at gå selvstændigt og dette blev altså til virkelighed i 2018. Branchen er hård, men jeg elsker simpelthen at se hvordan vi får bygget det hele op, kunderne er glade og tilfredse med vare såvel som service. Det varmer i mit hjerte for alt opbakning der har været, og jeres super søde ord tusind tak for jer!
Håber dette opslag gav jer en lille fornemmelse af hvem vi/jeg er og at i måske i fremtiden stadig vil følge arbejdet som vi har taget til vore hjerter allerede.
kh. Miss Rathje! 
Billede af Kim og jeg.

Del dette opslag