INGEN VARER OVER 499,- ★

E-Mærket - Måske kender du det, måske ikke?

Som overskiften nok fortæller, så vil jeg i dette Blog opslag fortælle lidt om hvad E-mærket egentligt er, og at i snart vil se mærket florere her på vore website. 

Hvad Kan vi som webshop bruge det til? Hvad kan du som kunde bruge det til?

Helt og aldeles handler det om Tryghed! 

Ikke bare for os som Webshop i form af jurister, klarheden omkring gældene regler nu og her, Som vi alle bør følge, men også for dig, som kunde! 

Det er jo nu sådan engang at vi idag ser flere og flere kunder som fatisk er i tvivl om hvordan de ved at de kan gøre brug af et website og bide sig sikker på at det ikke handler om fup men derimod en 100% troværdig side. 

Her kan du som kunde simpelthen sikre dog imod ved at kigge efter dette logo, om ikke andet tjekke op på E-mærkets side hvilke firmaer som er registret.

De forsikrer jer kunder op mod 10.000kr - Det er altså mange penge vi taler om.

Hjælper jer kunder med sagsbehandling/Klagesager

De tjekker (Os firmaer) Om vi har alle vore love og regler iorden før man godkendes til dette mærke. & Har løbende kontrol hos os. 

For os som virksomhed, betyder det naturligvis vi har en udgifts post mere da der sidder folk bag E-mærket som styre det daglige alt fra regler og love omkring handel på nettet, varetager os firmaer som deres kunder, hjælper med juridisk viden mm. Men, for  os handler det jo mest om tryghed for jer som Kunder derfor har vi nu også valgt at støtte op omkring sikker E-handle i Danmark trods en omkostning i budgettet.

Vi håber at i nu med dette blog opslag blev lidt klogere på hvad det er, og hvad man  kan kigge efter hvis man skulle være i tvivl. 

Forsat dejlig dag der ude.

 

Kh. Miss Rathje 

 

 

 


Del dette opslag